Despre noi

MISIUNEA NOASTRA

MEDCO prin intermediul sistemului inovativ si functional al Serviciilor mutualistice a creat pentru tine un produs care sa permita tratamentul atat in Clinicile private din tara cat si in Clinici si Spitale Private din strainatate.Totul pentru sanatatea ta si a celor dragi!

PREVENTIE

Prevenirea înseamnă punerea în aplicare a unei serii de acțiuni menite să elimine sau să reducă la minim situațiile dăunătoare sau în orice caz, periculoase pentru oameni, animale și obiecte. În domeniul sănătății, prevenirea se referă la toate acțiunile menite să mențină sau să îmbunătățească starea de sănătate.

CHECK UP

Cuvântul “check up” înseamnă “control”. În jargonul sanitar, acesta indică o serie de investigații efectuate pentru a evalua condițiile de sănătate ale unui individ în absența unei boli evidente. Prin urmare, controlul vizează identificarea condițiilor de risc pentru apariția bolilor și recunoașterea timpurie a acestora.

TESTUL DE LA DOMICILIU

Un instrument de autodiagnosticare pentru prevenirea primară. Acesta este testul de la domiciliu. Datorită acestui instrument simplu este posibil să monitorizăm indicatori importanți pentru sănătatea noastră. Avantajul său este simplitatea, viteza și, mai presus de toate, intimitatea absolută. pe termen lung.

INGRIJIRE PE TERMEN LUNG

Auto-suficiența poate fi definită ca abilitatea de a efectua în mod autonom principalele acțiuni zilnice, cum ar fi spălarea, hrănirea, îmbrăcarea, vorbirea,deplasarea,mutarea obiectelor neceare. Pierderea abilității de a efectua una sau mai multe dintre aceste acțiuni face ca subiectul să nu fie autosuficient și acest lucru se poate întâmpla din cauza unui accident sau a unei boli.

MARI INTERVENTII

Marile intervenții chirurgicale sunt clasificate prin complexitate dar si prin gravitatea patologiei care le face necesare (de exemplu intervenții cardiace, transplanturi de organe). A fi protejat în cazul unui astfel de eveniment face sănătatea persoanei mai bună.

CONSERVARE CELULE STEM

Conservarea Celulelor STEM inseamna un viitor mai sigur pentru copiii nostri.Recoltarea si stocarea de celule stem a devenit si in Romania un serviciu solicitat de tot mai multi parinti dornici sa asigure copilului lor o viata lunga si fericita.

VALORILE NOASTRE

Dacă ar fi să vorbim despre ce are omul cel mai de preţ, am vorbi despre cel mai important aspect, şi anume, sănătatea. Atunci când o avem şi nu ne deranjează nimic, de regulă, nici nu o preţuim. Dar, cum ne îmbolnăvim, imediat punem la îndoială nu numai scopurile şi planurile noastre, ci şi toate dorinţele şi posibilităţile. Pentru a nu ajunge la ipoteza de mai sus exista totusi o cale de mijloc si anume aceea de a ne lua masurile de riguoare atat in ceea ce priveste preventia cat si tratamentul.Medco prin promovarea Serviciilor Mutualistice vine in intimpinarea noastra cu cel mai bun plan de Sanatate Integrativa.