CORONAVIRUS FAST TEST
- in doar 15 minute -

Tampon rapid antigen CoVid-19

Tampon rapid antigen pentru SARS-CoV-2 (imunocromatografie cu aur coloidal). Produsul este destinat detectării calitative a antigenului împotriva SARS-CoV-2 în probe clinice (tampon nazal). Specificitate: 99,26% – Sensibilitate: 92% (96,67% rata totală de coincidență). Un mare ajutor în lupta împotriva COVID-19: noul kit de detectare permite testarea rapidă a suspiciunii de contagiune cu virusul în doar 15 minute. Datorită specificității sale ridicate, acest kit oferă precizie maximă, sensibilitate ridicată și stabilitate în detectarea SARS-CoV-2, mai bine cunoscut sub numele de CORONAVIRUS și este capabil să detecteze o infecție virală deja în primele zile după infecție.

Primul test CoronaVirus CoVid-19
Rapid si usor de utilizat, este un mare ajutor pentru combaterea acestei pandemii.

Urmăriți instrucțiunile video pentru a efectua testul în deplină siguranță

⚠️ Livrările se vor face de luni până vineri înainte de ora 14:00. Numărul de urmărire va fi trimis prin e-mail în termen de 72 de ore de la achiziție. Livrare preconizată în 4 zile lucrătoare.

Cine este Lepu Medical

Lepu Medical Technology (Beijing) Co., Ltd. a fost înființată în 1999. Este specializată în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea dispozitivelor și echipamentelor medicale de înaltă tehnologie. Astăzi, Lepu Medical a devenit o companie mondială lider în domeniile intervențiilor cardiovasculare, bolilor structurale ale inimii, managementului ritmului cardiac, anesteziei și îngrijirii critice, diagnostic in vitro și chirurgie generală cu produse care includ stenturi coronariene, catetere cu balon de dilatare, accesorii intervenționale , dispozitive de ocluzie, valve mecanice cardiace, catetere de electrofiziologie, stimulatoare cardiace, echipamente de diagnostic in vitro și biomarkeri, sisteme DSA și capsatoare chirurgicale.
lepu-logo-g-bianco

- ATENȚIE -
feriți-vă de produsele necertificate

NU CUMPARAȚI PRODUSE CARE NU AU TOATE CERTIFICARILE

Compania noastră va raporta distribuitorii neautorizați ai Kitului de testare rapidă antigen SARS-CoV-2 LEPU MEDICAL (imunocromatografie cu aur coloidal) și va raporta autorităților competente toate produsele care nu au toate certificarile Europene si declaratia de conformitate. Kitul nostru de testare rapidă antigen SARS-CoV-2 este înregistrat în baza de date a Ministerului Sănătății din Italia cu codul Director 2004469. Vă rugăm să verificați secțiunea „Certificari” a site-ului nostru.

Certifications