CORONAVIRUS FAST TEST
- in numai 10 minute -

COVID-19 Kit de detectare a anticorpilor

Testarea rapida CORONAVIRUS este de bun ajutor in combaterea COVID-19! Kitul de detectare a anticorpilor SARS-CoV-2 lgM/lgG, lansat de Superbio, permite testarea rapida a suspectilor COVID-19 in numai 10 minute! Datorita specificitatii ridicate a anticorpilor lgM si lgG acest kit are o precizie si o acuratete de 100% in detectarea SARS-CoV-2 si poate descoperi infectia virala inca din prima saptamana.(vizualizare prezentare kit)

Primul CoronaVirus CoVid-19 Test.
Rapid si usor de utilizat, este un mare ajutor pentru combaterea acestei epidemii.

⚠️  Superbio CoVid-19 Antibody Detection Kit este numai pentru uz profesional

Urmăriți instrucțiunile video pentru a efectua testul în deplină siguranță

⚠️ Livrările se vor face de luni până vineri înainte de ora 14:00. Numărul de urmărire va fi trimis prin e-mail în termen de 72 de ore de la achiziție.Livrare preconizată în 5 zile lucrătoare.

Despre Noi

Jiangsu Superbio Biomedical Tech Co. Ltd., fondata in august 2011, este o companie high-tech care ofera solutii unice asociate cu constructia bazelor de data ADN, constructia de laboratoare, instrumente de detectare genetica, etc. Pana in prezent, Superbio Biomedical a construit laboratoare de inspectie medicala, laboratoare de inspectie pentru siguranta alimentelor / medicamentelor / mediului, centre medicale de precizie, centre de servicii de constructie a bazelor de date ADN, centre de cercetare si dezvoltare a reactivilor medicali, centre de informatii biologice, centre software de cercetare si dezvoltare si alte platforme, care acopera servicii de securitate publica, servicii juridiciare, medicale, serviciul clinic si un serviciu complet de sanatate, dedicati sa devina cea mai buna companie de testare.

Instructiuni de folosire

- ATENȚIE -
ferițivă de produsele necertificate

NU CUMPĂRAȚI PRODUSE CARE NU AU TOATE CERTIFICĂRILE.

Compania noastră o să reporteze distribuitorii neautorizați al Kitului de Detectare SUPERBIO SAR-COV-2 și o să informeze autoritățile competente despre toate produsele care nu au toate certificările Europene si declarația de conformitate. Dispozitivul nostru SAR-COV-2 DETECTION KIT SUPERBIO a fost înregistrat în baza de date a Ministerului Sănătății. având codul 1938940. Consultați secțiunea “Certificate” a site-ului.

Certificari