Servicii

MEDCO SERVICII MUTUALE

Serviciile reciproce promovate de medco fac parte din cel mai puternic sistem non-profit de servicii de sănătate și servicii sociale din Italia! aceste servicii reciproce datorate promotorului medco sunt acum în România!
Serviciile mutuale reprezinta cel mai mare Sistem de Asistenţă Sanitară Privată din Italia. Ele sunt acum disponibile şi pentru români! Acest sistem le oferă membrilor sai servicii medicale de inalta calitate la costuri reduse. Serviccile mutuale acţionează printr-o abordare de cooperare şi îşi propune să protejeze sănătatea şi calitatea vieţii membrilor săi. Aceste servicii utilizează un birou de cercetare format din profesionişti din domeniul medical, juridic şi statistic, astfel încât planul de asistenta sanitara propus să fie un răspuns real la nevoile membrilor. Datorită unui sistem de management modern şi bine testat, li se garantează membrilor accesul rapid la informaţii şi diagnosticarea precoce. Spre deosebire de serviciile de asigurări, societăţile mutuale, sunt organizaţii non-profit. Aceste organizaţii primesc persoane de orice vârstă, profesie, indiferent de starea lor de sănătate sau de istoria clinică. Promoterii mutuali, mai mult de 3000 pe întreg teritoriul italian, informează despre beneficiile pentru sănătate şi răspândesc cultura asistenţei reciproce alături de cea a prevenirii. Serviciile mutuale în conformitate cu misiunea lor, colaborează cu organizaţii non-profit prin participarea activă la sprijinirea activităţilor de caritate. Sistemul/Serviciul mutual este un sistem inovativ si functional in toate tarile dezvoltate din Europa.

PREZENTAREA PACHETULUI MUTUAL

Nucleu familial format din 4 persoane în care titularul are 50 ani, costurile anuale cu asigurările de sănătate sunt de 4.000 euro pe an.

Cu Serviciul Mutual costul pentru nucleul familial este de doar 1.500 euro pe an indiferent de numarul de membrii.(sot/sotie copii pana la 26 de ani,cuplu necasatorit si copiii fiecaruia dintre acestia,cuplu fara copii).

Pachetul Single este de 1200 de euro pe an pentru o acoperire de pana la 120.000 de euro,sau 150 de euro pe an cu o acoperire de 150.000 de euro. Serviciul mutual percepe si o cotizatie de membru de 65 euro pe an/per nucleu sau 65 de euro pe an/single.

DE CE SA ALEGEM SERVICIILE MUTUALE?

Servicii MUTUALE vs Servicii de ASIGURĂRI
SERVICII MUTUALE
INSURANCE SERVICES