PENTRU TINE SI FAMILIA TA

PENTRU AFACEREA TA

PENTRU TINE

De ce MEDCO?

MEDCO prin sistemul inovativ si functional al Serviciilor mutualistice le oferă membrilor sai servicii medicale de inalta calitate la costuri reduse. Sistemul mutual acţionează printr-o abordare de cooperare respectiv integrare intre Sistemul Privat şi Sistemul Sanitar de Stat si îşi propune să protejeze sănătatea şi calitatea vieţii membrilor săi. Datorită unui sistem de management modern şi bine testat, li se garantează membrilor accesul rapid la informaţii şi diagnosticarea precoce. MEDCO este un promoter al Serviciilor mutualistice pe întreg teritoriul italian si romanesc, informind despre beneficiile pentru sănătate şi răspândind cultura asistenţei reciproce alături de cea a prevenirii.
Datorita serviciilor MEDCO acum tu ai acces la servicii de preventie si sanatate la cele mai inalte standarde calitative in clinici/spitale publice si private din Romania si Italia.
Planul sanitar acopera intreg nucleul familial (sot/sotie si copiii acestora pana la varsta de 26 de ani, cuplu necasatorit si copiii acestora pana la 26 de ani). Tot ce trebuie sa faci este sa devi membru si sa beneficiezi de palnul sanitar pus la dispozitie.